دستگاه اسکرابر کف شوی یا ماشین زمین شوی صنعتی وسیله ای برای تمیز کردن سطوح در متراژ زیاد و مکانهای گسترده میباشد . انواع دستگاه اسکراپر در هر اندازهای که باشد در ابعاد کوچک ، متوسط و بزرگ برای پاکسازی زمین و کف و محدوده های وسیع کارگاهی و فروشگاه ها و … استفاده میشود .
این دستگاه یا همان اسکراپر دستگاهی متوسط یا بزرگ است که با کمک نیروی موتور و یک پاداش بزرگ تمیز کننده محدوده ای از یک زمین یا سطح را با سرعت بالا و زمان کم به کمک آب یا مواد شوینده تمیز میکند . اجزای این دستگاه متعدد بوده و موتور منبع تغذیه و نوع برس یا پد تمیزکاری بخشهای اصلی آن را تشکیل میدهد .
اگرچه نحوه کار این دستگاه چند مرحله داشته و در یک اسکرابر صنعتی پروسه پاک کردن سطح و زمین در زمان کوتاه و سریع انجام میشود اما مراحل آن دقیق و حساب شده است . این ماشین های کف شوی صنعتی بر اساس دو معیار اصلی دسته بندی میشوند : انواع اسکریپر از لحاظ طراحی و ساختار و انواع اسکراپر از لحاظ نوع تغذیه .
مطالب بیشتر: انواع دستگاه اسکوئیزر را بشناسید + کاربردهای هر یک
انواع اسکراپر صنعتی از لحاظ ساختار
انواع اسکراپر صنعتی از لحاظ ساختار عبارتند از :
۱ . اسکرابر ایستاده
یکی از محبوب ترین و کوچک ترین نوع اسکراب مدل ایستاده و ساده ی آن که انواع مینی اسکراپر و اسکرابر خانوادگی هم جز این دسته به شمار میرود . این اسکراپر ظاهری شبیه یک جارو برقی صنعتی دارد و بزرگترین ویژگی آن این است که به دلیل بدنه کوچک تر خود و انعطاف پذیری سر برس آن ها میتواند به زیر ستون و اثاثیه و وسایل هم برود . این مدل اکثراً با برق و سیم اتصال مستقیم به منبع برق شهری کار میکنند و باتری ندارند و از کاربرد آن ها میتوان به قالی شویی ، فرش شویی ، کف شویی کارگاه ، زمین شوی ، راهروهای کوچک اشاره کرد .
۲ . اسکرابر صنعتی دستی پشت راهرو
نوع بزرگتری از این ماشین ها به نام اسکریپر پشت راهرو شناخته میشود و به نام اسکراپر صنعتی دستی هدایت شونده معروف هستند. پیشروی آنها به صورت نیمه اتوماتیک ساخته شده تا فرد برای جابجایی ماشین نیروی زیادی را مصرف نکند فقط به اسکرابر و سیستم فرمان آن دستورهای هدایت شونده منتقل کند .
اندازه بدنه این مدل معمولاً با طول و عرض نزدیک به ۵۰ سانتی متر و ارتفاع حدود یک متر ساخته شده و قدرت موتور آنها از ۷۰۰ وات بیشتر است شکل و طراحی قدرت موتور منبع تغذیه ظرفیت مخزن با نوع ایستاده فرق های اساسی دارد .اسکرابر صنعتی دستی بیشتر در محیطهای داخلی و سرپوشیده و در مشاغلی مانند کف شویی راهروها ، کف شویی کارگاه ، انبار ، تمیز کردن کف فروشگاه و هایپر مارکت ها و نظافت مسافرخانه استفاده میشود .
مطالب بیشتر: انواع کلمپ را بشناسید + کاربرد ها، مزایا و معایب هرکدام
انواع دستگاه اسکراپر صنعتی از نظر منبع تغذیه
انواع دستگاه اسکراپر صنعتی از نظر منبع تغذیه عبارتند از :
۱ . اسکراب صنعتی برق
اسکرار های صنعتی با انرژی الکتریکی و کابل و سیم برق کار میکند و طول این کابل ها از ۱۲ متر به بالاتر ساخته شده و گاهی تا ۲۵ متر هم میرسد .
مطالب بیشتر: هر آنچه که باید درباره انواع دستگاه گیوتین و کاربرد های آنها بدانید
۲ . اسکرابر صنعتی باتری دار
دو مدل سرنشین دار و یا اسکراپر هدایت شونده پشت راهرو با منبع تغذیه باتری شارژی ساخته میشود . بنا به قدرت موتور و نوع آن ممکن است یک ماشین کف شوی صنعتی برای پک باتری ۱۲ ولت و ۲۴ ولت با آمپراژ بالا به تعداد زوج ۲ جفت ۴ جفت ۶ جفت یا بیشتر ارائه شود . اسکرابر صنعتی شارژی و باتری دار با کابل های مخصوص و توسط برق شهری شارژ میشود و طول ساعت فول شارژ ممکن است از ۶ ساعت نیز بیشتر طول بکشد و ظرفیت کاردهی باتری های فول شارژ شده نیز به قدرت موتور و ساعت کاری آن ها ارتباط دارد .
نکته ی پایانی
اسکریپر یک دستگاه کف شوی صنعتی میباشد که با کمک نیروی موتور محدوده از یک سطح و زمین را به کمک آب یا مایع شوینده تمیز میکند و از منبع تغذیه ، برس ، تمیزکاری و موتور تشکیل شده است . این دستگاه در ابعاد کوچک متوسط و بزرگ وجود دارد و برای کف شوی اماکن عمومی ، فروشگاه ها و … به کار میرود . انواع اسکراپر صنعتی به ۲ نوع اسکراپر از لحاظ طراحی و ساختار و نوع تغذیه تقسیم بندی میشود . امیدواریم این مطلب از پژوهش سیستم نامی برای شما عزیزلان مفید بوده باشد.