مقالات

انواع دستگاه اسکوئیزر را بشناسید + کاربردهای هر یک

انواع دستگاه اسکوئیزر

هنگامی که گاز در لوله وجود داشته باشد از دستگاه پرس لوله پلی اتیلن استفاده می‌شود و با این وسیله می‌توان گاز را قطع کرد و عملیات جوش کاری و برش را انجام داد. امروزه برای اتصالات لوله ، خم کردن و… از انواع دستگاه اسکوئیزر استفاده می‌شود تا با انجام این کارها ،جریان آب به داخل لوله مسدود شود و عملیات ترمیم صورت گیرد. اگر گاز در لوله وجود داشته باشد از دستگاه پرس لوله پلی اتیلن استفاده می‌شود که با این وسیله گاز را قطع کرده و عملیات جوش کاری و برش انجام داده می‌شود.

دستگاه اسکوئیزر در اندازه‌های مختلف با توجه به نوع کار آن تولید می‌شود، با استفاده صحیح از صفحات توقف بافر از آسیب دیدن دائمی لوله جلوگیری می‌شود. با چرخاندن دستی دستگیره در جهت عقربه های ساعت جریان را از طریق خط لوله پلی اتیلن محدود می کنند. قطر های مختلف لوله را می‌شود با استفاده از تنظیمات ” ایست لوله ” مناسب برای اطمینان از شکاف فشار بهینه که تضمین کند لوله در اثر فشار بیش از حد آسیب نمی بیند تطبیق داد.

مطالب بیشتر: هر آنچه که باید درباره انواع اسکراپر بدانید + نحوه کار

اسکوئیزر دستی

دستگاه اسکوئیزر دستی یک ابزار کاربردی برای برش و جوش دادن لوله‌ های پلاستیکی است. این دستگاه با استفاده از قطعات پلی اتیلن امکان اتصال دهی را برای شما فراهم می‌کند برای مثال اسکوئیزر دستی بارینکو مدل  B-SQM-63 برای اسکوئیز یا له کردن لوله های گازی با قطر ۲۰ تا ۶۳ میلیمتر به کار می‌رود. لوله در بین دو فک دستگاه قرار گرفته و توسط اهرم پیچی بالای دستگاه که قرار دارد به ‌اندازه ای فشرده می‌شود تا مسیر داخل لوله مسدود شود.‌ برای جلوگیری از فشار بیش از حد به لوله با توجه به قطر و ضخامت مختلف هر لوله بر روی دستگاه استاپری تنظیم می‌شود. فک ‌های این دستگاه طوری طراحی شدند تا سطح خارجی لوله آسیب نبیند. فک پایینی این دستگاه به گونه‌ ای است که برای خارج کردن لوله به راحتی از جای خود خارج می‌شود. قطعات این دستگاه از شمش آهن و شفت ترانس آبکاری شده ساخته شده است.

 

 دستگاه اسکوئیزر هیدرولیک

 

 دستگاه اسکوئیزر هیدرولیک

این دستگاه در مدل و انواع مختلف زیادی تولید می‌شود. برای اتصال لوله های پلی پروپیلن  و پلی اتیلن pe  به کار می رود. دستگاه اسکوئیزر هیدرولیک سایز ۹۰ – ۱۶۰ و ۲۵ – ۶۳ شامل دو عدد شفت و گواهینامه استاندارد می‌باشد. دستگاه اسکوئیزر بیشتر با روغن ‌های نفتی تطابق دارد و محاسبات لازم برای کار با دستگاه اسکوئیزر هیدرولیک باید بر اساس نوع دستگاه و لوله‌ های مناسب باشد و همچنین باید به فشار کاری، قطر و سایز لوله‌ ها نیز توجه کرد.

 

انواع دستگاه هیدرولیک

۱ . دستگاه جوش پلی اتیلن نیمه هیدرولیک ۲۰۰

۲ . دستگاه جوش پلی اتیلن نیمه هیدرولیک ۲۵۰

۳ . دستگاه جوش پلی اتیلن نیمه هیدرولیک ۳۱۵

۴ . دستگاه جوش پلی اتیلن نیمه هیدرولیک ۴۰۰

۵ . دستگاه جوش پلی اتیلن تمام هیدرولیک

مطالب بیشتر: انواع کلمپ را بشناسید + کاربرد ها، مزایا و معایب هرکدام

دستگاه اسکوئیزر pe

برای تغییر یا تغییرات احتمالی شبکه از اسکوییزر لوله استفاده می‌شود که خط انتقال را به صورت موقت مسدود کنند. این نوع اسکوئیزر در سازهای مختلف مناسب بوده و مجهز به جک هیدرولیکی ۱۰ تن می‌باشد تا فشار لازم برای له کردن لوله را فراهم کند. این دستگاه شامل دو فنر قوی برای کمک به برگشت سریع تر جک می‌باشد و استراپر ویژه‌ای برای تنظیم میزان فشار اعمالی دستگاه بر اساس ضخامت لوله در SDR‌ های مختلف بر روی دستگاه تعبیه شده می‌باشد. دستگاه اسکوئیزر دستی یک ابزار جهت برش لوله های پلی اتیلن و فولادی است.

 

کاربرد دستگاه اسکوئیزر

دستگاه اسکوئیزر جهت پروژه‌ های آب فاضلاب و گاز استفاده می‌شود. از اسکوئیزر لوله جهت مسدود کردن موقت خط انتقال برای تغییر یا تعمیرات احتمالی شبکه استفاده می‌شود.

مطالب بیشتر: هر آنچه که باید درباره انواع دستگاه گیوتین و کاربرد های آنها بدانید

نکته ی پایانی

اگر گاز در لوله وجود داشته باشد با اسکوئیزر لوله می‌توان گاز را قطع کرد و عملیات جوش کاری و برش را انجام داد. انواع دستگاه اسکوئیزر را می‌توان به دو صورت دستی و هیدرولیک در پروژه‌ های آب و فاضلاب و گاز استفاده کرد. از اسکوئیزر دستی برای له کردن لوله های پلی اتیلن گازی با قطر ۲۰ تا ۶۳ میلی متر استفاده می‌شود. امید است این مطلب از پژوهش سیستم نامی برای شما عزیزان مفید بوده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *